Zaterdag 8 januari 2022

Ernest Beuving en Völle Wille Skoren!

'Skoren!’ is het tweede cabareteske muziektheaterprogramma van Ernest Beuving in De Bende van Beuving. Hierin treedt hij op met ons eigen Berkellandse koor Völle Wille.

Beuving staat voor veel humor, heerlijke typetjes, imitaties en persiflages. En samen met zijn band en het koor klinken tussendoor eigen liedjes maar ook vertolkingen (o.a. Heroes van David Bowie en Avond van Boudewijn de Groot).

Ernest Beuving leert je in ‘Skoren!’ hoe je jezelf als scorende winnaar kunt leren zien, ook als de werkelijkheid niet meewerkt. Al zit hij zelf aan de antidepressiva, zijn motto is dan ook: ‘Prozac eens lekker door!’

Alles positief blijven zien. Hij weet dat een hoefijzer ook geluk brengt als je er één op je kop krijgt? Dan heb je namelijk geluk dat het paard er niet meer aan vast zat.

De Bende bestaat naast Beuving uit 4 topmuzikanten, enkelen van hen speelden o.a. bij Robert Long, Liesbeth List, Henk Elsink, Zenga en Purper.

Völle Wille is een vrijetijdskoor dat onder leiding staat van Joop Dijkman. Het koor werd in 2018 opgericht als opvolger van de Mallumse Deerns.
Boek tickets