Zondag 21 november (14.30 uur)

Jazz Selection

De Frank Douglas' Jazz Selection is een jazz- en latinband met een vijftal doorgewinterde muzikanten. Ze hebben allemaal in de loop der jaren hun sporen verdiend in allerlei muziekstijlen en ensembles. En vocalist Frank Douglas heeft ze bij elkaar gebracht en gesmeed tot een uitdagende en inspirerende jazzcombinatie waar de vonken en het plezier van af spatten.

De bezetting van de Frank Douglas' Jazz Selection is: op de sax en dwarsfluit Sietze de Leeuw (Enschede); op slagwerk Jan ter Maat Jr. (Hengelo); op toetsen Guus Essers (Apeldoorn) en op contrabas Etiènne Beyé (Emmerich). De zang komt vanzelfsprekend op humorvolle doch scherp getimede wijze voor rekening van oprichter en leider Frank Douglas uit Neede.

De Frank Douglas' Jazz Selection heeft een breed repertoire. Ze spelen jazzklassiekers als Basin Street Blues, All of Me en Satin Doll, maar ook latinjazz zoals What A Difference A Day Makes, Blue Bossa en Black Orpheus. En met een grote knipoog naar de Sixties & Seventies komen ook vast en zeker nummers aan de orde van Van Morrison, Georgie Fame en Fats Domino.
Boek tickets