ZONDAG 17 oktober 2021

Släpstick (voorheen de Wëreldbänd) The Roaring Twenties

LET OP: deze voorstelling is op ZONDAG

Släpstick stond eerder in het theater in Eibergen onder de naam Wërelbänd. Nu komt het gezelschap weer naar ons theater en verzorgt daar de eerste voorstelling van het seizoen. Deze zal extra feestelijk zijn vanwege het 25-jarig bestaan. Släpstick geeft in elk theater een Bal en betrekt het publiek bij de voorstelling. Het wordt een feest in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper. Een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek.

The Roaring Twenties: Een avond als nooit tevoren! Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Wentel uw wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten!

Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class…

En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt?

Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan!
Boek tickets